Japanse Les Utrecht

De Japanse taal en cultuur wordt steeds populairder. Japanse anime (tekenfilms), videogames en gadgets vinden veel populariteit in Nederland. Daarnaast ontdekken steeds meer Nederlanders de heerlijke Japanse keuken. Ook kiezen veel mensen tegenwoordig om in hun vakantie naar Japan af te reizen; een prachtig land waar eeuwenoude tradities en hypermoderne technieken samengaan. De voor ons vaak onbegrijpelijke cultuur van Japan is en blijft een fascinatie voor velen.

Bij Japanse les Utrecht kun je terecht voor individuele taallessen en cursussen in groepsverband. Ook voor Japans-Nederlandse vertalingen kun je contact opnemen.


Over Mij


© Stijn Veldhuizen

Mijn naam is Maarten Liebregts (1984). Ik heb Talen en Culturen van Japan in Leiden gestudeerd, waarvan een jaar aan de universiteit van Nagasaki. Tijdens drie maanden stage op de Nederlandse ambassade in Tokio deed ik ervaring op met vertaalwerk. Sinds 2010 bied ik in Utrecht groeps- en privélessen Japans op verschillende niveaus aan. Ook vertaal ik regelmatig van Japans naar Nederlands, en na diverse cursussen literair vertalen verscheen in 2020 mijn eerste romanvertaling.